Când se montează ferestrele

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Imediat cum afară vremea se îmbunătățește simțitor, majoritatea românilor aleg să-și monteze ferestre noi, considerând că în acest fel procedează coret. Nimic mai greșit, susțin specialiștii, care sunt de părere că, din contră, sezonul rece este indicat atunci când se are în vedere montarea ferestrelor din PVC. Cu toate acestea, și aici există unele restricții.

Astfel, temperature de afară să nu fie mai mică de 15 grade Celsius, iar spuma folosită de meșteri trebuie să fie una profesională, care să fie concepută special pentru astfel de lucrări în sezonul rece

Cât despre tipul de montaj, aici există două situații. Direct în gol sau folosirea precadrelor (rama oarbă), iar în cea de-a doua variantă ferestrele se montează  după realizarea finisajelor. Potrivit specialiștilor însă, este greșită alegerea montării ferestrelor direct în gol, atunci când casa este încă la roșu, pentru că la final tâmplăria acestora va arăta cam inestetic.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *