De ce se aburesc ferestrele

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Majoritatea locuințelor sunt prevăzute în prezent cu geamuri termopan, cunoscute pentru calitatea lor. Cu toate acestea, mulți dintre cei care au ales să-și doteze locuința cu acestea reclamă faptul că se confruntă cu o problem: condensarea geamurilor termopan pe interior. Astfel de cazuri sunt multe, și majoritatea dintre cei care au pățit acest lucru au fost convinși că au fost păcăliți, că lucrarea nu s-a făcut corect, sau calitatea geamului nu era cea specificată de firma prin care s-a făcut lucrarea.

de ce se aburesc ferestreleCu toate acestea, specialiștii în domeniu ne asigură că nu este vorba de niciuna dintre situațiile de mai sus, iar cauza apariției condensului trebuie căutată în altă parte, cum ar fi faptul că locuința respectivă este ”sufocată” de mulțimea florilor de apartament, aerisirea casei nu se face corect, sau chiar și modul în care acea casă este încălzită.

Prin urmare, dacă vă doriți să scăpați de această neplăcută problem, a condensului geamurilor termopan pe interior, în primul rând aveți grijă la umiditatea locuinței. Este foarte ușor și o puteți realize prin aerisirea corectă a încăperii – minimum 30 de minute în fiecare zi, și în special după activități care știți că sunt mari producătoare de vapori: gătit, călcat rufe, uscatul acestora în cameră și altele. Veți observa cum problema dispare de la sine. În cazul în care totuși problema persistă, apelați la un specialist pentru a fi siguri că nu este vorba de ceva mai grav.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *