Ferestrele Low-E

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când merg să discute cu reprezentanții unei firme de montat geamuri termopan, românii sunt sfătuiți să aleagă ferestrele Low-E, deoarece sunt de calitate superioară. Într-adevăr, deși ceva mai scumpe decât geamurile obișnuite, ferestrele Low-E se evidențiază prin calitățile lor termoizolante, dar și prin reducerea radiațiilor ultraviolete.

ferestre low eDar, să detaliem puțin. Low-E se traduce prin “emisivitate redusă”, iar o astfel de fereastră asigură locuinței tale tot confortul, prin faptul că, mai pe înțelesul tău, temperatura de afară nu va fi resimțită și înăuntru, fie că este vară sau iarnă. În plus, specialiștii susțin că ferestrele Low-E reduc radiațiile ultraviolete, așa că prețul lor puțin mai ridicat este justificat prin calitățile pe care le au.

Cu toate acestea, există și un dezavantaj al acestor tip de ferestre. Atunci când acestea sunt amplasate pe expunerea sudică a unei clădiri, în acest caz ne confruntăm apariţia efectului de seră în interior, cu consecinţe neplăcute în ceea ce priveşte confortul. Așa că aveți mare grijă atunci când vine vorba de amplasarea acestora, și nu uitați să le specificați acest lucru și specialiștilor de la firma cu care alegeți să vă montați ferestrele.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *